Groepsreizen Canada en Amerika voor jongeren

uitpost

Rondreizen met leeftijdsgenoten, dat is nog niet zo eenvoudig. Vaak zijn de leeftijdsverschillen in een groepsreis best groot, waardoor het maar afwachten is of en hoeveel aansluiting je kunt vinden. Bij deze groepsreizen Canada en Amerika, gericht op mensen tussen de 18 en 28 jaar oud, liggen de leeftijden in ieder geval nog zo bij elkaar dat er altijd wel raakvlak is.

Zowel Canada als Noord-Amerika zijn bijzondere plekken om te bezoeken en absoluut plekken die je eens gezien moet hebben in je leven. In groepsverband is een dergelijke reis nog leuker. Je leert nieuwe mensen kennen die standaard al gelijkgestemd zijn, ze hebben immers voor exact dezelfde reis gekozen als jij. Je ziet dan ook in de praktijk dat mensen die een bepaald type reis gekozen hebben samen goed op kunnen schieten.

De groepsreizen voor jongeren die door Simi worden georganiseerd in Noord-Amerika zijn een combi tussen een jongerenreis en een groepsreis, waarbij het ontdekken van fantastische gebieden het uitgangspunt is. Dit betekent niet per se dat we altijd alleen maar door toeristische gebieden trekken.

Juist de gebieden waar weinig toeristen komen zijn een enorme verademing en zijn voor reizigers die in het verleden jongerenreizen Canada en Amerika geboekt hebben, de hoogtepunten geweest van onze rondreizen. De gesprekken met “echte” Amerikanen in landelijke gebieden, maar ook de vriendelijkheid en interesse die mensen tonen in een groep Nederlanders is enorm. Naarmate je in gebieden komt waar mensen meer aan toeristen gewend zijn, zoals bijvoorbeeld Yellowstone of Banff National Park, zul je merken dat er minder interesse is.

Een groepsrondreis heeft een aantal nadelen natuurlijk, want je bent niet zo vrij als wanneer je helemaal alleen zou reizen, maar het heeft ook enorm veel voordelen:

  • Je leert mensen kennen die je normaalgesproken niet direct als vrienden zou herkennen
  • Als groep is er altijd leven in de brouwerij en kun je dat altijd opzoeken
  • Je deelt ervaringen met elkaar waardoor een hechte band ontstaat
  • Iedereen boekt een groepsreis om er het leukste van te maken, iedereen is dus erg positief ingesteld

Canada jongerenreizen

1 van onze rondreizen begint en eindigt in Canada, maar steekt tevens de grens over naar de Verenigde Staten. Een goede combinatie voor mensen die echt van natuur houden, want we bezoeken tijdens deze 14-daagse rondreis zowel in Canada als in Amerika verschillende bekende en minder bekende Nationale Parken en bossen. Een reis met heel veel natuur, waarbij je soms wel 100 kilometer geen tankstation tegenkomt.

Rondreizen Californie

Een tweede rondreis door Noord Amerika begint en eindigt in Los Angeles. Bij deze jongerenreis kom je in drukkere gebieden, maar bezoeken we ook Yosemite National Park en het Sequoia National Forest. Ook San Francisco met Fisherman’s warf, de golden gate brug, Lombard street en Union Square staan tijdens deze rondreis op het programma. In Los Angeles bezoeken we natuurlijk Venice Beach en Hollywood!