Goede doelen voor dieren

uitpost

Goede doelen voor dieren doen hun best om hulpeloze dieren te beschermen. Van de bescherming van bedreigde diersoorten tot het helpen van mishandelde dieren. Deze goede doelen staan op voor de rechten van dieren en doen er alles aan om ervoor te zorgen dat elk dier het leven krijgt waar het recht op heeft: een gezond leven zonder leed. Om dit te bereiken zijn veel mensen en middelen nodig. De acties die zij voeren kosten veel geld en daarvoor zijn ze afhankelijk van donateurs en giften van mensen die van dieren houden. Lang niet iedereen is geïnteresseerd in het steunen van goede doelen en niet iedereen die dat wel is weet welke goede doelen er zijn.

Aandacht vragen voor goede doelen dieren

Goede doelen dieren zullen daarom de aandacht van dierenliefhebbers moeten trekken. Zo kunnen ze de mensen laten weten wat hun doelen zijn en donateurs aantrekken. Goede doelen dieren kunnen dit op verschillende manieren doen:

  • Tv reclames;
  • Radio spotjes;
  • Online website;
  • Online adverteren.

Natuurlijk kost adverteren ook weer geld, waardoor deze goede doelen vaak moeite hebben om écht de aandacht van mogelijke donateurs te trekken. Dit is natuurlijk heel jammer! Maar er zijn ook gratis mogelijkheden om naamsbekendheid en aandacht te krijgen.

Zoekmachine optimalisatie

Door bovenaan in de zoekresultaten te komen op het moment dat iemand zoekt naar een goed doel dat zich bijvoorbeeld inzet tegen dierenmishandeling is al een goed begin om meer bekendheid te krijgen. Dit kan onder andere door een website goed in te delen en de content in te richten op zoekwoorden die gebruikt worden door de beoogde doelgroep. Dit wordt ook wel zoekmachine optimalisatie genoemd. Zo kan een goed doel tegen dierenmishandeling in zoekmachines zoals Google gevonden worden zonder dat ze extra geld hoeven uit te geven. Dit kan al tot veel meer bezoekers op de website leiden, wat de kans vergroot dat er donaties binnenkomen.

Gratis adverteren met AdWords voor goede doelen

Met alleen zoekmachine optimalisatie kunnen goede doelen voor dieren al een heel eind komen om de bekendheid van de organisatie te vergroten. Maar hoe val je nu echt op in een zee van goede doelen? Door te adverteren. Gelukkig voor non-profit organisaties heeft Google een alternatief voor betaalde advertenties in AdWords. Namelijk Ad Grants, de AdWords goede doelen! Alleen geregistreerde non-profit organisaties kunnen gebruik maken van Ad Grants en het budget dat daarbij beschikbaar is gesteld. De AdWords goede doelen is een ideale manier voor goede doelen voor dieren om kosteloos bovenaan de zoekresultaten van Google te komen en aandacht te vragen voor hun organisatie en haar doelstellingen. Met een stel goede campagnes en advertenties kunnen het aantal donaties en giften enorm toenemen. Daar kunnen de goede doelen voor dieren dan weer veel dieren mee helpen!