Wat maakt bedden van Swissflex zo bijzonder?

uitpost

Voor elk merk van bedden dat op de markt is terug te vinden geldt dat ze wel over één of meerdere unieke eigenschappen beschikt. Dat is niet anders bij het merk Swissflex. Voor dit merk geldt dat de bedden die ze op de markt lanceert steeds met de grootst mogelijke zorg zijn geproduceerd. Bovendien valt het daarbij ook op dat de meest complexe delen van het productieproces niet machinaal, maar met de hand worden uitgevoerd. Het hoeft wellicht niet te verbazen dat dit de uiteindelijke kwaliteit en betrouwbaarheid van de bedden van Swissflex alleen maar ten goede komt. Wil jij ook graag precies te weten komen wat deze bedden nu zo bijzonder maakt? Je ontdekt het hier op deze pagina!

            Bedden van Swissflex worden met de grootst mogelijke zorg geproduceerd

Het machinaal produceren van bedden hoeft in de praktijk niet meteen het eindresultaat te ondermijnen. Dit gezegd hebbende spreekt het evenwel voor zich dat met de hand uitgevoerde delen van het productieproces toch doorgaans nog net wat meer ruimte laten voor extra kwaliteit en betrouwbaarheid. Voor Swissflex geldt dat ze de meest complexe onderdelen van het productieproces steeds met de hand laat uitvoeren. Op deze manier kan men er als merk dan ook pas echt honderd procent zeker van zijn dat er niets over het hoofd wordt gezien. Bovendien gebeurt de controle ook nog eens aan de hand van een 70 punten tellende checklist. Alle punten op deze checklist worden stuk voor stuk afgelopen waardoor er over de hele lijn een optimale betrouwbaarheid kan worden gerealiseerd.

            Het gebruik van speciale Geltex-matrassen

Eveneens kenmerkend voor de bedden van Swissflex is dat er gebruik bij wordt gemaakt van speciale Geltex-matrassen. De gel die in deze matrassen is terug te vinden staat er algemeen om bekend over een hoog elastisch karakter te beschikken. Bovendien is er sprake van de aanwezigheid van zeer ademend schuim waardoor er een ongeëvenaard slaapcomfort kan worden gecreëerd. Het is dan ook niet meer dan logisch dat steeds meer merken er bewust voor kiezen om hun traditionele latex matrassen te vervangen door matrassen met Geltex.

In principe hebben de Geltex-matrassen die worden gebruikt bij de Swissflex bedden drie concrete voordelen. Het eerste voordeel heeft te maken met het feit dat het materiaal zich precies aanpast aan elke beweging die het lichaam maakt. Bovendien zorgt ze tegelijkertijd voor een ondersteuning en ontlasting van het lichaam. Daarnaast is het zo dat Geltex er ook om bekend staat aanzienlijk beter te ventileren in vergelijking met zowel latex als koudschuim.

            Keuze uit tal van verschillende Swissflex bedden

Wil jij ook graag één van de bedden van Swissflex aanschaffen? Dan zal je kunnen vaststellen dat er binnen het assortiment van dit merk tal van verschillende lijnen bestaan. We maken op dit vlak dan ook een onderscheid tussen de mogelijkheden zoals hieronder aangegeven:

  1. De Ambiente;
  2. De Swissbed Silhouette;
  3. De Swissbed Expression;

Alle drie de hierboven aangegeven bedden beschikken stuk voor stuk over hun eigen, unieke eigenschappen. Voordat je ervoor kiest om één van de verschillende bedden uit het assortiment van Swissflex te kopen is het dan ook altijd meer dan de moeite waard om je even grondig te verdiepen in de verschillende eigenschappen waarover ze beschikken. Neem daarom een kijkje op Broring.com.

          

Tags: