De Boet

uitpost

In Hoogwoud, een woonplaats in de West-Friese gemeente Opmeer, vind je het tuincentrum De Boet. In dit tuincentrum kun je bloemen, planten, struiken en bomen kopen, maar ook vele andere items om jouw tuin te laten stralen. Denk hierbij aan sierbestrating en zaaigoed. En wil je een gezellige zithoek creƫren in jouw buitenruimte? Dan zit je zeker goed bij dit tuincentrum, want je kunt hier ook tuinmeubels kopen.

De openingstijden van het tuincentrum

Tuincentrum De Boet is bijna iedere dag van het jaar geopend. Alleen op Eerste Kerstdag, Tweede Kerstdag, Nieuwjaarsdag, Eerste Paasdag, Eerste Pinksterdag en Koningsdag is de winkel gesloten. Van maandag tot en met zaterdag opent het tuincentrum al om 09:00 uur. De winkel sluit om 18:00 uur, behalve op vrijdag. Op deze dag is er namelijk een koopavond en sluit de winkel pas om 21:00 uur. Op zaterdag gaat de winkel om 17:00 uur dicht. Op koopzondag is het tuincentrum geopend van 10:00 uur tot 17:00 uur.

Let op: op nationale feestdagen worden er andere openingstijden gehanteerd. Zo gaat het tuincentrum op Tweede Paasdag en op Tweede Pinksterdag een uurtje eerder open en een uurtje eerder dicht. Op Goede Vrijdag is de winkel geopend tot 18:00 uur, in plaats van 20:00 uur.